FAQ

Helaas niet op dit moment. We laten ze momenteel binnenkort maken. Dus blijf op de hoogte! Maar in ieder geval past het steunkussen gemakkelijk onder onze hoezen. Door het gewicht van uw kind vormt de hoes zich naar de vorm van het steunkussen. Het steunkussen past ook op de Maxi-Cosi hoezen.

Hij past wel voor de Maxi Cosi Tobi, Axiss of Römer King Plus, maar helaas niet volgens onze normen. Dit komt door de hoofdsteun op deze autostoelen. Hierdoor klopt het model van de hoes niet helemaal. We hebben er foto's van als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.

De hoes moet over de originele bekleding gaan. Het is van cruciaal belang dat u het niet uittrekt. Zie Assembleren en gebruiken voor meer details.

Bekijk onze pasvormlijst. Staat uw autostoeltje er niet bij, dan kunt u ook voor meer informatie contact met ons opnemen.

Wij verzenden bestellingen binnen 24 uur, meestal is het mogelijk om uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Houd er rekening mee dat internationale verzending extra tijd kost om aan te komen. Helaas verzenden we niet in het weekend en op feestdagen.

Helaas hebben wij geen fysieke winkel. Wallabiezzz verkoopt de producten alleen online.

Bied helaas geen aangepaste bestellingen aan. Wij werken met grote rollen stof met hoogwaardige naaimachines.

Al onze zonneschermen hebben een UV-factor van ongeveer 15. Samen met de kleding van uw kind komt u dan uit op ongeveer UV-factor 30.

Neem gerust contact met ons op voor informatie. Wij beantwoorden graag uw vragen!