Maxi Cosi hoes bevestigen

Hoe bevestig je een Maxi Cosi hoes?

Een Maxi Cosi hoes is de ideale uitkomst om jouw Maxi Cosi mooi en schoon te houden. Het beschermt de originele bekleding van je autostoeltje tegen vlekken en vuil, en voorkomt onnodige slijtage van de stof. Naast het praktische aspect, ziet het er ook nog eens super leuk en trendy uit!
Heb je eenmaal een prachtige hoes uitgekozen en in huis, dan is het alleen nog een kwestie van bevestigen en jouw Maxi Cosi er weer als nieuw uit te laten zien. Vraag je je nou af hoe je de hoes mooi en snel over de originele bekleding heen krijgt?! Dat leggen wij je in een paar gemakkelijke stappen uit.

 

Houdt de hoes als volgt rechtop, de bovenzijde heeft 2 openingen en de onderzijde 1 in het midden. Trek de hoes met beleid over de vorm van de autostoel, bevestig de 2 openingen aan de onderzijde van de hoes over de 2 kunststof vleugels aan beide zijkanten van je Maxi Cosi, deze openingen zijn voorzien van elastisch band rondom. Vervolgens haal je alle drie de gordelriemen door de daarvoor bestemde openingen.    Bij de schouderriempjes kun je zelf kiezen of je de riemen door de laagste of de hoogste openingen haalt. Als laatste stap strik je aan beide zijden de twee zwarte lussen om de draagbeugel vast. Zorg ervoor dat de lus onderaan de draagbeugel, aan de kant is wanneer je de Maxi Cosi op de kinderwagen adapter klikt, zodat deze er niet tussen komt te zitten.

Om op te letten

Zorg bij het bevestigen van de hoes, dat de naden in de stof (van de hoes) gelijk lopen met de lijnen van de originele bekleding.
Mocht je, vooral de eerste weken nog en Maxi Cosi verkleiner gebruiken is dat geen enkel probleem. Een verkleiner past zowel bovenop als onder de hoes. Aangezien de hoes is gemaakt van rekbaar katoen zal het mee vormen door het gewicht van je kindje mocht je de verkleiner onder de hoes plaatsten. Ook hebben wij gordelbeschermers om jouw kleintje veilig van a naar b te brengen

Je kunt tenslotte zelf kiezen of je na het bevestigen van de hoes, de hoes 'instopt' of óver de Maxi Cosi heen draagt.
Let wel op: Niet elke autostoel heeft deze mogelijkheid.

Schoonhouden van de hoes

• Was alleen op 30 graden (fijne was).
• Voor de eerste wassen niet weken in koud water.
• Niet in de droger / of lauw strijken