OVER ONS

OPRICHTER EN EIGENAAR VAN WALLABIEZZZ

Vier jaar geleden als moeder van Zoontje Luc, toen 9 maanden oud, heb ik het bedrijf Stoel Sprookjes overgenomen. Als (first time) moeder merkte ik meteen hoe belangrijk ik het vond om goede babyproducten uit te kiezen en dat ik toch een bepaalde smaak had (daar kon Luc nog niets over zeggen haha).

Na een tijdje over en in de industrie te hebben geleerd en gewerkt begon ik de producten te vernieuwen, denk hierbij aan o.a. design en kwaliteit. Ook ontstond het ontwikkelen van compleet nieuwe, noodzakelijke babyproducten zoals onder andere, voetenzakken, babynestjes, bumboseat-covers en nog meer.

HET VERHAAL VAN WALLABIEZZZ

Ik wilde ook iets heel anders en persoonlijks meegeven aan vader/moeder en kind, en toen ben ik begonnen met het 'personaliseren' van mijn eigen producten. Ik merkte dat na enige tijd het bedrijf best was veranderd met mijn afdruk.

Toen kwam het idee voor een nieuwe naam, iets dat de bijzondere connectie tussen moeder en kind laat zien.

Het werd Wallabiezzz, afgeleid van de warme band tussen moeder en kind bij het dier; Wallaby, waar de baby altijd warm en vellig gehouden wordt in de buidel van zijn moeder. En waar hij altijd zijn rust pakt... Zzz