Voordelen van gordelbeschermers

De voordelen van Gordelbeschermers 

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het gebruik van gordelbeschermers bij jouw baby en/of peuter?! Gordels zijn gemaakt om je kindje veilig te vervoeren in zowel een draagbare Maxi Cosi autostoel, als een autostoel groep 1 voor je peuter of kleuter. De nadelen van gordels zijn dat ze dun en scherp zijn, wat voor druk of pijn kan zorgen. Aangezien de gordels langs de nek en schouders van je kindje lopen kan dat erg vervelend zijn.

De uitkomst daarvoor zijn; gordelbeschermers. Gordelbeschermers voor de Maxi Cosi autostoel bestaan uit een set van 3 producten, twee hoesjes voor de schouderriempjes en een hoesje voor het bevestigingssysteem tussen de beentjes. Alle drie de hoesjes zijn voorzien van een lichte vulling wat extra bescherming biedt en zacht aanvoelt. De hoesjes vallen precies op de plaats waar de gordel normaal gesproken druk kan geven of zelf wat kan snijden.

Ook zijn er gordelbeschermers voor de gordels van een autostoel groep 1, deze bestaan uit een set van 2 producten. Dit zijn twee identieke hoesjes die je gemakkelijk met klittenband om de gordel heen kunt bevestigen. Zorg altijd dat de gordelbeschermers ter hoogte van de nek en schouders van je kind zitten voor een optimale bescherming.

De voordelen op een rij:

-De gordelbescherming voorkomt verwondingen door sterke rembewegingen, beschermt kleding en beperkt de slijtage van de gordels tot een minimum.

-De gordelbeschermers zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal en veilige stoffen. Ze bieden aangenaam draagcomfort, ook tijdens langere reizen, en schuren niet op de huid.
-De gordels zijn zeer eenvoudig om aan te brengen of weer te verwijderen

De veiligheid van uw kinderen staat voorop!

Wallabiezzz gordelbeschermers zorgen ervoor dat het reizen in de auto een stuk veiliger en aangenamer wordt.
Bij Wallabiezzz hebben wij beide gordelhoezen in ons assortiment en met liefde voor jouw kleintje geproduceerd met daarbij ook hoezen voor de autostoel universeel groep 1. De hoesjes zijn verkrijgbaar in super veel fantastische prints met bijpassende producten, zoals de Maxi Cosi hoes en de zonnekap, zo maak je de leukste combinaties.